Motorcykel lift og stand

Aktive filtre

Fodhviler beslag
Fodhviler beslag
889,00 DKK
Pris
Levering inden for 7-10 hverdage
frame mounts
frame mounts
375,00 DKK
Pris
Forespørg på leveringstid
Hjul holdere
Hjul holdere
689,00 DKK
Pris
Forespørg på leveringstid

Motorcykel lift og stand

Søger du efter muligheder for at parkere, løfte eller flytte din mc, så giver Easy rizer og Acebikes dig mange muligheder. U-turn er en Universal platform til parkering af din motorcykel eller scooter med side støttebenet . Derefter kan den let manøvrers rundt på plant gulv.

Easy rizer Liften er godkendt af Arbejdstilsynet i Danmark. SWL er 350 kg. Sikker løft af alle typer motorcykler. Let adgang til både for- og baghjul, forgaffel mm. på samme tid. Det kan en alm. lift ikke uden farlige selvopfundne løfte metoder.

Motorcykel stande og flyttehund.

Motorcykel stande og flyttehund kan være det ideelle hjælpemiddel til dig der er gør det selv manden eller til den lille mekaniker. Vi har forhjul og baghjuls løftere samt center løfter fra de velkendte mærker som Ace Bikes og Bike Lift.

Har du ofte brug for at flytte rundt på en af motorcyklerne og pladsen er trang har vi WP400 flyttehunden. Den gør det hele en smule lettere at få flyttet rundt på maskinerne. Vi har løfter og mc stande der kan bruges på de fleste motorcykler. 


Så kig mulighederne ud der er mange.

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord