Motorcykel lift og stand

Aktive filtre

Fodhviler beslag
Fodhviler beslag
889,00 DKK
Pris
Levering inden for 7-10 hverdage
frame mounts
frame mounts
375,00 DKK
Pris
Forespørg på leveringstid
Hjul holdere til Easy Rizer lift
Hjul holdere
689,00 DKK
Pris
Forespørg for restordre levering

Motorcykel lift og stand

Søger du efter muligheder for at parkere, løfte eller flytte din mc ?

Vi er dansk importør af Easy Rizer liftene. Begge lifte, både den røde og den blå er som de eneste mc lift, godkendt af arbejdstilsynet i Danmark. SWL er 350 kg. Sikker løft af alle typer motorcykler. Let adgang til både for- og baghjul, forgaffel mm. på samme tid. Det kan en almindelige lifte ikke, uden farlige selvopfundne løfte metoder.
Easy rizer liften skiller sig også ud på et punkt mere og det er at den ikke er en fast lift. Det finder du meget hurtig ud af at det er et ekstra plus. For når din mc lift ikke bruges ,kan den skubbes helt hen til værksteds bordet og derved spærre den ikke hele dit værksted.

Der er beslag muligheder til stort set alle motorcykler, vores mest solgte er Beam mount som blandt andet er velegnet til at løfte de store Harley op med. 
Parkere og flytte din motorcykel på lidt plads ! Der har vi Acebikes, som blandt andet laver U-turn, som er en Universal platform. Den bruges til parkering af din motorcykel med side støttebenet . Derefter kan den let manøvrers rundt på plant gulv.

Motorcykel stande og flyttehund.

Motorcykel stande og flyttehund kan være det ideelle hjælpemiddel til dig der er gør det selv manden eller til den lille mekaniker. Vi har forhjul og baghjuls løftere samt center løfter fra de velkendte mærker som AceBikes og Bike-Lift.

Har du ofte brug for at flytte rundt på en af motorcyklerne og pladsen er trang har vi flyttehunden WP400. Den gør det hele en smule lettere at få flyttet rundt på maskinerne. Vi har løfter og mc stande der kan bruges på de fleste motorcykler. - Så kig mulighederne ud der er mange.

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord