Tilbehør til Elscooter

Aktive filtre

Tilbehør til Elscooter


For os betyder det meget at du får det rigtige udstyr når det gælder elscooteren. Ofte er man mere sårbar når man benytter en elscooter og så er det vigtigt at man er tilfreds med udstyret. Det vil sige at du synes at det er let at håndtere køretæppet og at det er let at få rundt omkring sig. At det er til at overskue at få sit regnovertræk lagt på sin elscooter i den kolde og våde periode.

Er du i tvivl om størrelse, eller om køretæppet er for stort eller tungt. Er du i tvivl om spejlet kan monteres på din elscooter fordi at dit styr er belagt med skum. Så har vi stor erfaring inden for området og vi svare gerne på dine spørgsmål og kan guide dig til den rette løsning for dig og lige netop dit behov.

Speciel tilbehør eller tilpassede dele er ikke lagerførende men du er altid velkommen til at forespørge. Vi har et samarbejde med en af Tysklands største elscooter leverandør så vi kan skaffe meget tilbehør.

Vi gør os umage med at finde produkter til elscooteren som er i den prisvenlige ende, men samtidig skal det være produkter som vi kan stå inde for. De fleste dele er produceret i Tyskland.

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord