Chat with us, powered by LiveChat Motorcykel tøj og tilbehør.Køb online hos Sayjes.dk

Motorcykel tøj og tilbehør.

Motorcykel tøj og tilbehør.

Sikkerhed er en stor og vigtig del når man færdes på motorcyklen. Og det er lige meget hvilken kategori du køre, toruing, sport eller cruiser.

Alle mærker har deres egen størrelse og det kan sagtens ske, at der er 1 eller 2 størrelser forskel på mærkerne. Så det er vigtigt at du finder ud af hvilken behov du har og om du skal have ekstra tøj inden under eller tykke strømper i støvlerne.  

Er du i tvivl om størrelse og model så kontakt os for yderligere info.
Motorcykel tøj og tilbehør.Køb online hos Sayjes.dk

 • MC-Regntøj.

  Det vigtigste ved mc regntøj er ikke kun at det skal være vandtæt, det er også hvor tætsiddende tøjet sidder. Regntøj der sidder meget løst får ofte udfordringer på syninger. Derfor er det vigtigt at du inden købet, finder ud af hvilket tøj du skal have inden under.

  En læderdragt fylder mere end mc kevlar bukser og en tynd mc jakke. Og ikke mindst om det motorcykel tøj som du køre i vandtæt eller vandafvisende. Og mange stoler ikke helt til at deres mc tøj kan holde regnen ude hvis de skal køre lange ture, og gardere derfor med et regnsæt.

  2 delt eller helt dragt.

  Regntøj laves i 2 delt eller som hel dragt, og der er det igen vigtigt at finde ud af behovet inden man vælger. Er du typen der tager regnjakken på hjemmefra for at være sikker, så er det 2 delte ofte at foretrække. At man kan bruge de 2 dele hver for sig.

  Regntøjets farve.

  Regntøj laves ofte i mange farver og det er klart at anbefale et sæt med farve. Regnvejr giver ofte et dårlig sigte og med et reflekterende farve, er du mere synlig i trafikken.  
 • Underdele.

  Underdelen kan være til de lange underbukser og trøje, eller de lange varme sokker, samt varme vesten.
  Det er et spørgsmål om komfort at man vælger disse dele til, men det er nu lidt mere fedt at køre på den 2 hjulede hvis man ikke fryser.

  Capit WarmMe produkter gør at, selv den mest kuldeskær person lige kan være i de lidt koldere måneder.Det er vigtigt at man har plads til at have enten vesten eller sokkerne inde under sit mc tøj. Batteriet på sokkerne fylder lige lidt mere end et par almindelige sokker.
 • Handsker.

  Handsker er lig med beskyttelse af dine hænder hvis uheldet skulle være ude. Det drejer sig ikke kun om varme og komfort.

  Hvilken type handske skal du så vælge ? 

  Er det til brug på banedag ?

  Er det til sommer eller vinter ?

  Tager man trackday og roadracing, så er kænguru skind det stærkeste materiale du kan få handsker af. Og ofte vil der sidde kevlar beskyttelse på knoerne.

  Handskerne til hverdags kørsel er opdelt i vinter og sommerhandsker. De kan være lavet i blødt oskeskind. For dig med de små hænder, er det vigtigt at handsken ikke er for tyk så du ikke har føling med styr og greb.

  Kort og lang skaftet handsker er ofte et spørgsmål om temperament, men kan også være et spørgsmål om hvordan de spiller sammen med din jakke.
 • Briller

  Hvis man spoler filmen tilbage og kigger nærmere på den første motorcykel tid, så vandt motorcykel brillerne frem før motorcykel hjelmen. Og ser man på salget af briller i dag, så finder du stadig mange muligheder inden for klassiske briller. Der er de helt store retro flyver briller, med skrå glas til de helt små yderst stilfulde Aviator briller.

  Og er du tvunget til at køre med dine egne briller, så finder du også kørebriller hvor de kan være inde under.

  Hos os finder du en mc brille til det hele, cross, klassisk, vintage, cruiser.

 • Halsrør og huer.

  Ofte så er der et åben stykke fra jakken og op til hjelmen og det kan være frustrerende, da man hurtig bliver kold på det stykke. Men hjelmhue og halsrør kan være en svært område at finde lige præcis det der passer godt til dig. Skal halsrøret være i fleece og ekstra tyk eller med coolmax og vindafvisend. Og skal halsrøret være med ekstra stykke som går længere ned inde i jakken. Det kan være svært at finde en løsning der sidder godt og som der er plads til.

  Med Oxford og H.A.D finder du utalige løsninger om det er til vinter eller sommer. De to producenter laver løsninger til andet end kun motorcykelister, så det er kun spørgsmålet at finde lige præcis den løsning som du har behov for.
 • Merchandise. Her finder du merchandise fra diverse producenter. Det kan være alt fra t-shirt, tasker, smørekander og kedeldragter. Det giver lige et step op at have værkstedet stylet med metal skilte med motorcykel jokes, eller Castrol kop eller smørekande. Eller til dig der står i pit teltet og har Brembo tasken og NGK fatboy stående.
 • Sikkerhed.

  Sikkerhed for motorcykellister er en vigtig del. Om det er synligheden eller om det er sikkerheden i motorcykel tøjet. Mc sikkerheds vesten er blevet mere anderkendt at bruge og der er ingen tvivl om at det giver meget mere opmærksomhed fra sidevejene at tage en sikkerhedsvest på. 

  Sikkerhedsvesten laves i flere modeller men fælles for dem er at de helst skal sidde tæt ind til køredragten, så den ikke revner i syningerne på grund af vinden.

  Knæ, albue eller rygbeskyttelse, findes i flere løsninger og størrelser. Nogle er lavet specielt til lommen i din jakke eller bukser.

Aktive filtre

Viser 1-24 af 62 element(er)

Motorcykel tøj og tilbehør.

Sikkerhed er en stor og vigtig del når man færdes på motorcyklen. Og det er lige meget hvilken kategori du køre, toruing, sport eller cruiser.

Alle mærker har deres egen størrelse og det kan sagtens ske, at der er 1 eller 2 størrelser forskel på mærkerne. Så det er vigtigt at du finder ud af hvilken behov du har og om du skal have ekstra tøj inden under eller tykke strømper i støvlerne.  

Er du i tvivl om størrelse og model så kontakt os for yderligere info.
Motorcykel tøj og tilbehør.Køb online hos Sayjes.dk