Chat with us, powered by LiveChat Bremsedele

Bremsedele

Bremsedele til alm. gade MCér, for racing og trackday, se under Road-Racing.  
Bremsedele

 • Kaliber og Masters.

  Men selve caliperen er en mekanisk del, hvor bremsestemplet eller stemplerne skal kunne bevæge sig frit, når bremsen aktiveres. Det bevæger sig kun nogle brøkdele af en millimeter frem og tilbage, når bremsen aktiveres, og med tiden kommer et eller flere af stemplerne til at gro mere eller mindre fast. Hvis bare et af stemplerne i en 4-stemplet caliper er ”groet” fast, er caliperens effekt teoretisk set reduceret med 25 procent!
 • Reparationssæt

  Stempler, pakninger til bremsekalibre. Det er vigtigt at vedligeholde bremsekalibreren, så du undgår at skulle skifte hele kaliberen. Brembo er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed.
 • Slanger og fittings.

  Har du ændret på din motorcykel med nyt styr så dine bremseslanger er blevet for korte, så laver vi nye armerede bremseslanger efter mål. Vi sælger også Speedbrake bremseslanger hvor udvalget er stort i farve kombinationerne. Det er blot at maile model, årgang og ønskede farve på slange og banjo. 

  Banjo leveres i stort farve udvalg og i kort, lang eller race udgave.
 • Mc Bremseklodser.

  Her finder du de helt rigtige bremseklodser til din motorcykel, vi føre bremseklodser fra SBS, TRW, Brembo og Galfer. De levere alle mc bremseklodser, der sikrer dig en høj kvalitet og holdbarhed. Der udover er det vigtigt at finde de nrigtige compound, der passer til dig og din motorcykel. Der er bremseklodser til alle behov, til gade, race eller offroad.


 • Bremseskiver fra de førende mærker.

  Klik videre på det ønskede mærke for at se priser og mål.

Aktive filtre

Viser 1-24 af 1842 element(er)
Bremsedele til alm. gade MCér, for racing og trackday, se under Road-Racing.  
Bremsedele