Mc lift og stand

Aktive filtre

Fodhviler beslag
Fodhviler beslag
889,00 DKK
Pris
Levering inden for 7-10 hverdage
frame mounts
frame mounts
375,00 DKK
Pris
Forespørg på leveringstid
Hjul holdere til Easy Rizer lift
Hjul holdere
689,00 DKK
Pris
Forespørg for restordre levering

Mc lift og stand.

Mc lift - Easy Rizer og Bikegrab er fra Bikelift i UK, som vi er dansk importør af. Sammen med liften har vi også BikeGrabber fra samme producent. Fordelen ved lige netop denne mc lift, er at den ikke fylder hele dit værksted eller garage.

Den kan hvis du ikke bruger den, flyttes ind til siden, hvor den ikke står i vejen. Big blue vejer 35 kg men er udstyret med hjul så den er let at flytte på. Og hvis du er træt af at rode rundt på garage gulvet, så kan disse Easy Rizer også noget den alminde lift ikke kan.

Den kan let og enkelt løfte din motorcykel op i taljehøjde på kort tid. Og så kan du få hjulene fri hvis du har et behov for det, ved dæk skifte. Liften skrues op og ned med en boremaskine og det gør den stabilt og stærkt.

Der er ingen hydraulik der fejler Bikegrabben er en ene stående mulighed for at stille motorcyklen i, når du er på banen. Eller hvis du blot er den heldige ejer af en motorcykel uden støttefod. Bikegrabben er også ideel at have med i kassevognen når du skal transportere din motorcykel frem og tilbage fra banen eller andet brug.

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord