Oliefilter og Luftfilter

Underkategorier

Følg denne link hvis du vil finde hvilket K&N filter der passer til din MC...
Følg denne link hvis du vil finde hvilket HIFLO filter der passer til din MC  http://www.hiflofiltro.com/catalogue
Følg denne link hvis du vil finde hvilket HIFLO filter der passer til din MC  http://www.hiflofiltro.com/catalogue
MIW Oliefilter Følg denne link hvis du vil finde hvilket MIW filter der passer til din MC...

Aktive filtre

Oliefilter og Luftfilter

Oliefilter og Luftfilter har vi et stort udvalg i. Vi har flere leverandør på det område blandt andet KN, Hiflo, Vesrah, DNA, MIW. Udover det så lagerføre vi også OEM filtre til de japanske motorcykler.

Kan man skifte oliefilter uden at skifte olie?

Hvis ikke din motor er ren, så risikere du at der slipper små skadelige partikler med i olien, hvilket i sidste ende kan lave skade på din motor. Et nyt oliefilter renser dit nye olie bedrer end det gamle og det er en lille investering kontra en evt. motor skade. Så vi anbefaler at du skifter dit oliefilter i forbindelse med olieskift.

Luftfilter

Luftfilteret spiller en stor rolle for ydelsen på din motorcykels motor. Filteret renser ikke kun luften, det bestemmer også hvor meget ilt der er til rådighed til forbrændingsdelen. Derfor er det vigtigt at du vælger det rigtige luftfilter til din motorcykel. Nogle luftfilter kan rengøres med speciel luftfilter olie og andre luftfiltre skal skiftes ud. Luftfiltrene har vi også i flere mærker. KN, Hiflo og DNA. Der laves også universal clamp on luftfiltre, som ofte bruges til sports eller cafe maskiner som sættes direkte på manifolden. Der skal man blot være opmærksom på størrelsen. Søger du et specefikt filter så send os en mail så skal vi nok finde en løsning.
         

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord