Velkommen til 2 Hjuls Centeret ApS

Vi er   certificeret, din sikkerhed for nem og gennemskuelig on-line handel. Køberbeskyttelse for 10.000,- kr.

Vi sælger reservedele til Motorcykler, Scootere og Cykler, samt værktøj, olie, pleje midler, beklædning og en masse masse andet.

Vi udfører også alle typer af reparationer og service på Motorcykler, Scootere, EL-scootere og alle slags Cykler.

Vores store værksted er udstyret med moderne maskiner så som:

Vores samarbejde med Europas største leverandør gør at vi kan tilbyde dele og udstyr til fordelagtige og konkurrence dygtige priser. Vi skaffer også originale dele til de fleste motorcykler.

Leveringstid inden for 2-5 hverdage.

Bemærk – Ved bestilling af varer til Norge – fratrækkes dansk moms ifm. check out.

På el-cykel området, er vi certificeret Bosch Servicecenter, så vi kan teste, reparere og rådgive på følgende områder:

Vi svare gerne på el-cykel spørgsmål omkring Bosch,Shimano STePS, Yamaha, Panasonic, Impulse og Pantera. Og har du brug for hjælp til fejlsøgning eller software opdatering – så kom forbi forretningen for nærmere rådgivning og hjælp.

Vi har et stort udvalg af elcykler, mange modeller og størrelser, lige fra lav indstigning, trekking, sport, MTB, balance cykel, med motor i forhjul og center. Så vi kan altid finde den helt rigtig el-cykel til dig og hos os må du altid prøve el-cyklen.

Vi har også et udvalg af Trekking og MTB cykler, så der skulle være en mulighed for at ramme med lige præcis den cykel du har behov for. Har vi ikke den rigtige størrelse og farve hjemme bestiller vi den gerne. Speciel cykler så som racer cykler og BMX kan også bestilles men da det ikke er vores største kompetance, er det som regel ikke lagervare.

Vi kan skaffe følgende cykel mærker:

Gazelle, Batavus, Haibike, Winora, Sinus, Victoria, Excellsior, Conway, Focus med mere. Leverings tid kan variere fra 2 dage til en uge.

 

Følg os på Google, for nyheder og anmeldeser.

 

Følg os på facebook for evt. spørgsmål, tilbud og arrangementer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

^