Silca tubeless væske “Ultimate Tubeless Sealant”

Silca tubeless væske “Ultimate Tubeless Sealant”

Varepris

169,00 DKK

Inkl. moms Eksklusiv levering
169
Leveringstid 3-4 dage

Varianter

Konfigurer din vare
Silca tubeless væske “Ultimate Tubeless Sealant”

Lagerstatus

På lager

Leveringstid 3-4 dage

Køb

Antal
help_outlineSpørgsmål til varen
Silca tubeless væske “Ultimate Tubeless Sealant”

Silca tubeless væske “Ultimate Tubeless Sealant”

Jeg accepterer reglerne om beskyttelse af fortrolige oplysninger  

Silca tubeless væske  “Ultimate Tubeless Sealant Replenisher”

Originalnummer: AM-AC-039-ASY-0200

120ml flaske

Der findes utrolig mange mærker af tubeless væske på markedet, nogle bedre end andre. Det Silca prøver at skille sig ud på, er at deres produkt er meget miljø venligt.

Tubeless væsken som er baseret på en naturlig latexformel, kan hurtigere tætne huller og har bedre tætningsevne. Sammenligner man den med syntetisk latex, har den en kortere levetid og tætningsevnen er ikke lige så god ved lavere temperatur.

Mange spørg om hvilken ulempe der er ved at køre med tubeless ? Der er selvfølgelig forskel på om det er den almindelig hverdags cyklist eller om det cyklisten der kører på tid på sporet. Men ellers må det helt klart være vedligeholdelsen, at tubeless væsken skal hældes i dækket for at forhindre luften i at sive ud under en punktering. Der er forskel på hvor ofte du skal efterfylde fra mærke til mærke.Ved hver punktering hvor væsken går ud og lapper, mistes der altid lidt luft i dækket og der skal efterfyldes med luft når du kommer hjem.

Med Silca tubeless væsken kan du ikke tilføje det gennem den slangeløs ventil, det vil lukke din ventil. Du skal have dæk kanten af fælgen så du kan tilsætte Silca væsken direkte i dækket, inden du monterer det på fælgen igen.

Du kan dog efterfylde din Silca væske igennem ventilen, takket være deres Ultimate Tubeless Sealant Replenisher. Replenisher indeholder opløsningsmiddel og højt glykolindhold. og kan genopfriske den originale fugemasse fra 12 til 18 måneder afhængigt af miljøet med 2-3 efterfyldninger.

3564572
100 Varer

Specifikke varenumre

mpn
0.356.457/2

Du vil eventuelt også synes om

Relaterede varer ( 8 andre varer i samme kategori )

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord