Chat with us, powered by LiveChat Om os

Velkommen til SayJes ApS

Vi er speciel stærke i dele til trackday/roadracing, da vi har været i det miljø snart 40 år. Det har været med kørsel på egen racer, det har været som mekaniker for Sayjes racing team, og det har været som sponsor for et team. Alle disse år har givet så meget viden og erfaring, at Jes i 2013 udgav en bog om Trackday/roadracing på dansk og på norsk.

Vi lavede den første Danske Kommercielle Motorcykel hjemmeside som oprettet første gang d. 22.10.1996

Speciel dele som bruges til den nye trackday kører, så som water wetter, lockwire tang, benzindunk, Dzus kåbeskruer, Hilfo oliefilter med bolt, dækvarmere, sædeskum, spændestropper til EU kørsel, mc løfter med mere, er vi meget stærke på pris og levering.

Vi er dansk importør af følgende produkter:

 • Durafix loddestænger
 • Easy changer lifte og grabber
 • Morgan Carbtune
 • Ace Bikes produkter

Udover det så indeholder vores sortiment, produkter fra nogle af de førende inden for motorcykel/race området. Det er mærker som:

 • Capit, 
 • Bike Lift, 
 • DID, 
 • Skyrich, Yuasa
 • LSL, Kellermann
 • Brembo/TRW
 • Silkolene/Motorex 

I kan selvfølgelig finde mange flere brandt på vores webshop. Der er alt fra need to have, til nice to have. Der er alt fra den lille kobberskive, bremsemaster, dækvarmere, lockwiretang, water wetter you name it. Ja kort sagt er der alt fra need to have til nice to have.

Udover Jes og mekanikeren, er det Jeanette der sidder med webshoppen. Hun er uddannet som reservedels ekspedient i Masi Motor i Holbæk i 1987. Hvor hun stod for salg af reservedele til forhandlere og for tøj og udstyr. Efter knap 15 år, startede hun hos Sayjes, hvor der også kom cykler på programmet. Igennem alle årene er der blevet test kørt alt fra racer cykler, hverdags cykler, city cykler og mountainbike. Og allerede fra de første år hvor el-cyklen kom frem var vi med. Det har betydet at der er blevet nørdet fra dag 1. Vi var med på de første forhjuls trukket og til de sidste nye med center motor. Den udvikling på el-cykel området har været enorm og den er langt fra toppet. Vi er Bosch aut. værksted og kan servicere alle el-cykler med Bosch motor.

Fra 2022 har vi valgt at fokusere udelukkende på webshoppen og på vores cykel udlejning.

Vi har værksted her i byen, hvor vi primært vil servicere vores el-cykel kunder.

Værkstedet har adresse på Gasværksvej 6 (indkørsel fra Havnevej) hvorfra vi også vil ekspedere udlejningscykler.

Sådan handler du hos os. 

For at foretage et køb hos os, skal du igennem 5 trin:

 1. Find den eller de varer du ønsker, og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen.
 2. Indtast dine personlige oplysninger.
 3. Vælg forsendelses-/betalingsmåde.
 4. Godkend vores handelsbetingelser og persondatapolitik.
 5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden, og godkend købet.