Chat with us, powered by LiveChat DURAFIX aluminiums loddekit 20 stænger
DURAFIX aluminiums loddekit 20 stænger
search
  • DURAFIX aluminiums loddekit 20 stænger

DURAFIX aluminiums loddekit 20 stænger

På lager
Levering inden for 1-2 dage
- Levering - læs mere
489,00 DKK
Inkl. moms Eksklusiv levering
489
Antal

DURAFIX aluminiums loddekit, 20 stænger

Med DURAFIX aluminiums loddekit, 20 stænger inkl. børste, kan du let lodde og svejse alt slags aluminium. Durafix smelter ved 393 grader, aluminium smelter ved 660 grader. Man opvarmer emnet til en temperatur imellem 393 og 660 grader og tilfører Durafix som smelter ved kontakt.

Det er meget vigtigt at det er varmen fra emnet der smelter Durafix, og IKKE varmekilden.

Det er også meget vigtig at vælge den rette brænder til opgaven. Er det en større ting der skal loddes, motorblok eller ligende, så er det bedst at bruge ilt og gas. En håndholdt gasbrænder er fin til mindre opgaver.

Det er også meget vigtig KUN at bruge børster af rustfrit stå til at fjerne oxydlaget, ellers forurener man svejesområdet.  Man kan også fjerne oxydlaget kemisk, ved bla at bruge kaustik soda oprørt i vand.

Det eneste man derefter skal bruge er tålmodighed, og lidt øvelse. På denne link finder man en demovideo og mere info. www.durafix.com Aluminium har alle dage været et pragtfuldt materiale på grund af dets lave vægt, og fordi det var let at arbejde i, men gik det i stykker eller blev slidt, var det problematisk at reparere. Du kan lave en professionel, billig og holdbar lodning på såvel store som små opgaver. Lodningerne er meget hårdere end aluminium.

Læs blandt andet artiklen fra Motormagasinet:

https://www.motormagasinet.dk/article/view/191597/militaere_lodninger_til_aluminium#    

Længde ca. 45cm

Tykkelse ca. 3,5 mm

Durafixstænger100

73 Varer

Du vil eventuelt også synes om