Chat with us, powered by LiveChat Mc stander "Bike grab" Det eneste rigtige at have i kassevognen. Farve Blå
Mc stander “Bikegrab”
search
  • Mc stander “Bikegrab”
  • Mc stander “Bikegrab”
  • Mc stander “Bikegrab”
  • Mc stander “Bikegrab”

Mc stander “Bikegrab”

Farve: Blå
På lager
Levering inden for 2-3 hverdage
- Levering - læs mere
1.099,00 DKK
Inkl. moms Eksklusiv levering
1099
Antal

Mc stander “Bikegrab”

Ved brug af Mc stander "bike grab" ruller simpelt hen bare et af hjulene op i holderen og vupti, så står den der bare. Velegnet til udstilling af cykler, transport, alm. parkering, ved service og vask, når man lige har være ud at køre på banen og hjælperen endnu ikke er klar med baghjuls-løfteren, mulighederne er mange .....

Mc stander Bike grab kan justeres til at passe alle dæk størrelser. Den kan fastgøres i beton underlag og er særdeles velegnet til at bruge sammen med en stor lås hjemme i garagen. For når MCén står i holderen kan man ikke komme til fastgørings boltene. Hvis man ønsker at benytte bike grabberen det samme sted, så som trailer eller i garagen kan man skrue den fast ved hjælp af Quick release pladen.

Quick release plade  kan bestilles separat kr. 229 kr. Bike grab kan derefter låses fast til Quick releasen på få sekunder. Skal du retur med cyklen er det blot at fjerne den bike grabberen fra pladen.

Cross maskinen med de smalle dæk som f.eks 90/90-21 skal benytte Bike grab reducer kit separat.

Det eneste rigtige at have i kassevognen eller trailer, sammen med et par stropper, så kan du let og hurtig fragte dine motorcykler sikkert frem og tilbage. Vi har selv brugt denne løsning i kassevognen i mange mange år. Ved kørsel fra hjemmet og til baner eller blot ved afhentning af reparationer. Vi har en fast monteret på vores MC lift i værkstedet. Den bruger vi hver gang en motorcykel skal på liften .Er der en motorcykel uden central støtteben der skal have skiftet fordæk, så stiller vi den til baghjulets bredde og kan så uden problemer løfte forenden og udføre arbejdet, imens motorcyklen står sikkert og fast. Det samme gælder ved. f.eks en motorcykel skal have lavet service på forgaffel.

Farve valg: sort, rød og blå
SY-100026

1 Varer

Du vil eventuelt også synes om