Chat with us, powered by LiveChat Karburator synkronisering "Morgan Carbtune Pro" uden kviksølv.
Karburator synkronisering "Morgan Carbtune Pro"
search
 • Karburator synkronisering "Morgan Carbtune Pro"

Karburator synkronisering "Morgan Carbtune Pro"

På lager
Levering inden for 1-3 hverdage
- Levering - læs mere
799,00 DKK
Inkl. moms Eksklusiv levering
799
Antal

Karburator synkronisering "Morgan Carbtune Pro"

 • Bemærk at dette værktøj ikke indeholder kviksølv.
 • incl. opbevarings taske.
 • Benzinflaske  MEDFØLGER IKKE.
 • Til brug på både 2 og 4 cylinder

Vejledning til Karburator synkronisering med Morgan Carbtune Pro.

Med varm motor stiller du nu på tomgangskruen så du har en jævn tomgang, gerne for høj omkring 1800 rpm. Justér nu på luftblandings skruen, så du opnår højst mulige omdrejningstal. 

Sænk derefter tomgangen på tomgangskruen til det tomgangs tal / rpm. som anbefales til netop din mc. Sluk motoren. Hvis du fjerner skruen i indsugningmanifolden mens motoren kører, vil den gå ud pga. falsk luft.

Morgan Carbtune tilslutning.

Nu kan du tilslutte synkroniserings testeren i indsugningmanifolden mellem karburatoren og cylinderen. Sæt niplen i slangen og monter derefter en slange på hver indsugningmanifold. 

Husk at den hvide tape markering skal vende mod karburatoren.

Hæng synkroniserings testeren i den røde strip fra venstre håndtag. Sørg for at instrumentet hænger lodret. Sæt slangerne på 4 tilfældige an slutninger på synkroniserings instrumentet. Start motoren. 

Montere om nødvendigt benzinflasken hvis du skal have benzintanken af for at udføre synkroniseringen. Du skal starte motoren og lader den køre i tomgang. 

Synkroniser nu karburatorerne ved at hæve eller sænke spjældet med juster skruer til gas spjældene på 3 af de 4 karburatorer (hvis det er en 4 cyl). Tag altid udgangspunkt i den karburator som er tilsluttet gas kablet, da det er den der bestemmer de andres åbning. 

Følg søjlernes bevægelser.. (ved at hæve et spjæld falder trykket/ hastigheden af luftens passage gennem indsugningen.) Når begge søjler står ens på skalaen kan du evt. bytte om på de 4 gummislanger på instrumentet og tjekke målingen. 

Værdien på skalaen er ligegyldig, det vigtige er at søjlerne står tilnærmelsesvis ens. Montér slange med niplen på den højre/vandret/destro cylindermanifold inde du kører motoren varm.  Den lille skrue jeg fjernede fra manifolden passer lige i slangen, så der ikke kom falsk luft gennem slangen mens jeg kørte motoren varm. 

Tjek derfor at skruerne kan skrues ud, inden du kører motoren varm. 

Alt i alt er Karburator synkronisering med Morgan Carbtune Pro. let at bruge og det kan give en blødere motorgang, jævn tomgang og færre vibrationer i håndtagene og meget hurtigere gas respons .

 • Review
 • Carbtune Pro Review
 • Synkroniserings værktøj MC
 • Synkronisering værktøj
 • Synkronisering af karburator værktøj
 • karburator synkronisering værktøj

Spar penge og servicere dine egne køretøjer. Lad være med at betale de store timepriser for garage arbejde, når du nemt og hurtigt kan gøre det selv. 

Eventuelle specifikke problemer relateret til din motorcykel, kan måske findes på Morgan Carbtune. Her. Der findes flere websteder, der giver instruktioner om, hvordan man bruger Carbtune med specifikke modeller.        

cabII

2 Varer

Du vil eventuelt også synes om