Motorcykel Lift Easy-Rizer Big Blue

Motorcykel Lift Easy-Rizer Big Blue

Varepris

5.099,00 DKK

Inkl. moms Eksklusiv levering
5099
Leveringstid 3-4 dage

Lagerstatus

På lager

Leveringstid 3-4 dage

Køb

Antal
help_outlineSpørgsmål til varen
Motorcykel Lift Easy-Rizer Big Blue

Motorcykel Lift Easy-Rizer Big Blue

Jeg accepterer reglerne om beskyttelse af fortrolige oplysninger  

Delbetaling
185 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 5.099 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 185 kr. Samlede kreditomk. 1.557 kr. Samlet tilbagebetaling 6.656 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,81%. Der er fortrydelsesret.

Motorcykel Lift Easy-Rizer Big Blue

Motorcykel Lift Easy-Rizer Big Blue er særdeles god til store MCér så som Harley Davidson, Gold Wing, og andre store cruisere. Godkendt af arbejdstilsynet i Danmark. Den løfter 780 kg i SWL og er særdeles stabil.
Montering af motorcyklen:
Det tager ingen tid at montere en stor mc på motorcykel Lift Easy-Rizer Big Blue. Det er blot at skubbe liften ind under maskinen, tilpasse beslagene, sikre med kroge, og så ellers bare løfte. Der skal bruges en boremaskine af god kvalitet, til at køre motorcyklen op og ned af liften. Eller til at justere eller ændre arbejdshøjden med. (Boremaskine medfølger ikke) Er du i tvivl om hvilke beslag du skal bruge til din motorcykel skriver du blot din mc model ved bestillingen eller hvilke ønsker du har. Heavy duty footpeg mounts og standard footpeg mounts er de mest populære valg til Big Blue liften. Instruktioner medfølger liften, men der er også mulighed for at kigge de forskellig vejledninger ud her.
  • Sikker løft af alle typer motorcykler.
 
  • Løfte højde ca. 60-65cm fra gulvet.
 
  • Let adgang til både for- og baghjul, forgaffel mm. på samme tid. Det kan en almindelig lift ikke, uden farlige selvopfundne løfte metoder.
 
  • Dæk og kædekit skift, forgaffel reparation,  bremser mm, kort sagt alt, er meget lettere med denne lift. Løfter hjulene fri på alle motorcykler til taljehøjde, på meget kort tid. Det vil sige at det kan give en arbejdshøjde til omkring 75cm. Samtidig har du adgang til din motorcykel fra alle vinkler og lige så undersiden også.
 
  • Liften kan let stilles af vejen i værkstedet eller medtages og bruges hvor man har behov. Racerbanen, indkørslen, hos en kammerat osv. Har du flere motorcykler du skruer på kan du stille denne lift til side så den ikke spærre hele værkstedet imens.
 
  • Vejer 31 kg.

Leveres standard med "Beam mounts" – Der kan tilkøbes flere beslag i webshoppen, eller man kan i.fm. bestilling angive hvilke beslag man ønsker i stedet for "Beam Mounts"

https://www.youtube.com/watch?v=f8B_g2Tv1N0

BEMÆRK - BEMÆRK !

Grundet vægt kan denne varer ikke leveres via pakkeshop, Altså kun til omdeling.
SY-100062
1 Enhed
Relaterede varer ( 8 andre varer i samme kategori )

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord