Chat with us, powered by LiveChat Motorcykel lift Easy-Rizer Rød, ideel til hjemmebrug Beslag Hjul holdere
Motorcykel lift Easy-Rizer Rød, hjul holdere
search
  • Motorcykel lift Easy-Rizer Rød, hjul holdere

Motorcykel lift Easy-Rizer Rød

Beslag: Hjul holdere
På lager
Levering indenfor 2-4 hverdage
- Levering - læs mere
4.695,00 DKK
Inkl. moms Eksklusiv levering
4695
Antal

Delbetaling
217 kr. pr. måned
24
36
Ved et samlet kreditbeløb på 4.695 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 217 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 5.195 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 10,37%. Der er fortrydelsesret.

Motorcykel lift Easy-Rizer Rød

Denne Easy Rizer lift model rød, er blevet godkendt af Arbejdstilsynet i Danmark. Og det er vi faktisk ret stolte af. For det viser at det ikke kun er os der er føler os helt trygge når vi bruger liften enten i værkstedet eller i pitten.

Motorcykel liftens SWL er 350 kg. Og den klare et sikker løft af alle typer motorcykler. Den er med til at give let adgang til våde for og baghjul, forgaffel med mere og på samme tid.

Den kan klare det som den almindelig lift ikke kan og helt uden farlige selvopfundne løfte metoder. Dækskifte, kædekit, forgaffel reparationer og bremser, kort sagt alt er meget lettere med denne lift. 

Når arbejdet er klaret, så kan Easy Rizer liften, let stilles af vejen i værkstedet. Den fylder ikke meget når den ikke er i brug. - “benene” kan køres ind under værkstedsbordet så det kun er tårnet der står uden. For bordkanten.Da liften kun vejer 25 kg kan den tages med på racerbanen, indkørslen, hos en kammerat osv. Det eneste du skal bruge ud over liften er en boremaskine af god kvalitet, resten leveres med liften. 

Med hensyn til beslag så findes der flere forskellige løsninger, alt efter hvilken motorcykel du har eller hvilket behov. Er du i tvivl hvilken beslag du skal bruge, så tøv ikke med at sende os en mail.

SY-100004-1

1 Varer