Motorcykel lift Easy-Rizer Rød

Motorcykel lift Easy-Rizer Rød

Varepris

4.695,00 DKK

Inkl. moms Eksklusiv levering
4695
Leveringstid 3-4 dage

Varianter

Konfigurer din vare
Beslag

Lagerstatus

På lager

Leveringstid 3-4 dage

Køb

Antal
help_outlineSpørgsmål til varen
Motorcykel lift Easy-Rizer Rød

Motorcykel lift Easy-Rizer Rød

Jeg accepterer reglerne om beskyttelse af fortrolige oplysninger  

Delbetaling
433 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 4.695 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 433 kr. Samlede kreditomk. 500 kr. Samlet tilbagebetaling 5.195 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 20,86%. Der er fortrydelsesret.

Motorcykel lift Easy-Rizer Rød

Denne Easy Rizer lift model rød, er blevet godkendt af Arbejdstilsynet i Danmark. Og det er vi faktisk ret stolte af. For det viser at det ikke kun er os der er føler os helt trygge når vi bruger liften enten i værkstedet eller i pitten.

Motorcykel liftens SWL er 350 kg. Og den klare et sikker løft af alle typer motorcykler. Den er med til at give let adgang til våde for og baghjul, forgaffel med mere og på samme tid.

Den kan klare det som den almindelig lift ikke kan og helt uden farlige selvopfundne løfte metoder. Dækskifte, kædekit, forgaffel reparationer og bremser, kort sagt alt er meget lettere med denne lift. 

Når arbejdet er klaret, så kan Easy Rizer liften, let stilles af vejen i værkstedet. Den fylder ikke meget når den ikke er i brug. - “benene” kan køres ind under værkstedsbordet så det kun er tårnet der står uden. For bordkanten.Da liften kun vejer 25 kg kan den tages med på racerbanen, indkørslen, hos en kammerat osv. Det eneste du skal bruge ud over liften er en boremaskine af god kvalitet, resten leveres med liften. 

Med hensyn til beslag så findes der flere forskellige løsninger, alt efter hvilken motorcykel du har eller hvilket behov. Er du i tvivl hvilken beslag du skal bruge, så tøv ikke med at sende os en mail.

SY-100004-2
1 Varer
Relaterede varer ( 8 andre varer i samme kategori )

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord