Chat with us, powered by LiveChat TRW Kobling "Superkit". Perfekt alternativ til OEM TRW koblings reparationssæt MSK236
TRW Kobling "Superkit"
search
  • TRW Kobling "Superkit"
  • TRW Kobling "Superkit"

TRW Kobling "Superkit"

TRW koblings reparationssæt: MSK236
På lager
Levering inden for 3-4 hverdage
- Levering - læs mere
949,00 DKK
Inkl. moms Eksklusiv levering
949
Antal

TRW Kobling "Superkit".

Søger du et kvalitetsprodukt til din OEM kobling, så er TRW, også kendt som Lucas blandt et af de bedste på markedet. Du finder flere muligheder og her i bland dette komplette reparationssæt med koblingsplader, fjedre, pakning og stålplader. 

TRW koblings Superkit, gør udskiftning af din kobling så let som en leg. Sættet består af de nødvendige dele, friktionsplader, koblingsstålplader, koblingsfjedre. Dette sæt gør ikke blot at du er fri for at skulle finde alle delene løse, men sikre dig at alle dele matcher perfekt sammen. Alt dette er med til at sikre maksimal ydeevne og optimal kraftoverførelse.

TRW's komplette "Clutch Superkit" gør udskiftning af koblingen let som aldrig før. Det er ikke længere nødvendigt at sortere de enkelte komponenter i koblingen. "Superkits" er tilgængelige til mange populære motorcykler, og de sparer penge, fordi de indeholder hver enkelt del, der er nødvendig - friktionsplader, koblingsstålplader, koblingsfjedre og, hvis det kræves, koblingsdækslets pakning.

VIGTIGT: Billedet er kun til indikation. For visuelt at tjekke sættet, kan du finde det sæt du skal bruge til din motorcykel på deres TRW Superkit

sy-6660666

100 Varer