TRW Kobling "Superkit"

TRW Kobling "Superkit"

Varepris

949,00 DKK

Inkl. moms Eksklusiv levering
949
Levering inden for 3-4 hverdage

Varianter

Konfigurer din vare
TRW koblings reparationssæt

Lagerstatus

På lager

Levering inden for 3-4 hverdage

Køb

Antal
help_outlineSpørgsmål til varen
TRW Kobling "Superkit"

TRW Kobling "Superkit"

Jeg accepterer reglerne om beskyttelse af fortrolige oplysninger  

TRW Kobling "Superkit".

Søger du et kvalitetsprodukt til din OEM kobling, så er TRW, også kendt som Lucas blandt et af de bedste på markedet. Du finder flere muligheder og her i bland dette komplette reparationssæt med koblingsplader, fjedre, pakning og stålplader. 

TRW koblings Superkit, gør udskiftning af din kobling så let som en leg. Sættet består af de nødvendige dele, friktionsplader, koblingsstålplader, koblingsfjedre. Dette sæt gør ikke blot at du er fri for at skulle finde alle delene løse, men sikre dig at alle dele matcher perfekt sammen. Alt dette er med til at sikre maksimal ydeevne og optimal kraftoverførelse.

TRW's komplette "Clutch Superkit" gør udskiftning af koblingen let som aldrig før. Det er ikke længere nødvendigt at sortere de enkelte komponenter i koblingen. "Superkits" er tilgængelige til mange populære motorcykler, og de sparer penge, fordi de indeholder hver enkelt del, der er nødvendig - friktionsplader, koblingsstålplader, koblingsfjedre og, hvis det kræves, koblingsdækslets pakning.

VIGTIGT: Billedet er kun til indikation. For visuelt at tjekke sættet, kan du finde det sæt du skal bruge til din motorcykel på deres TRW Superkit

sy-6660666
100 Varer
Relaterede varer ( 6 andre varer i samme kategori )

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord