Hjem / Produkter / Cykler- Udstyr / Børnecykler

Børnecykler

Ny børnecykel

Når man skal ud og købe en ny cykel, kan det godt betale sig at give lidt ekstra. I dette tilfælde hænger pris og kvalitet sammen. Der sælges desværre rigtig mange dårlige børnecykler, hvor man ikke har tænkt på det danske vejr. Cyklerne ruster væk inden de kommer i gang med at bruge dem. Hvis man betaler lidt ekstra for cyklen, vil man efter et par år kunne sælge den og få et fint beløb for den. Det er næsten uanset stand.

Vi har børnecykler i flere prisklasser så alle kan følge med, men vi har altid og vil altid sørge for at vi sælger børnecykler som vi kan stå indefor. Er du i tvivl angående hvilken cykel dit barn skal have, så kontakt os i dag og spørg .

Børnecykler med støttehjul

De fleste af vores børnecykler kommer med støttehjul. Hvis du køber en 12″ eller en 16″ cykel er der for det meste støttehjul med. Enkelte 18″ har støttehjul. Det er muligt at købe støttehjul til både 18″ og 20″ børnecykler.

Hvilken størrelse cykel

Når man skal vælge en cykel til et barn, skal man kigge på hvor mange tommer cyklen er og finde en, som passer til barnet længde på benene.  Mange tror at man kan købe cykel efter barnet alder og forsøger derfor fx af finde ud af, hvilken cykel, der passer til en 6 årig. Problemet er blot, at børn på 6 år ikke er lige store. Man kan sagtens have en dreng på 6 år, som er mindre end en på 7 år eller en på 8 år for den sags skyld. Derfor må man ikke kun se på barnet alder, når man skal vælge ny cykel. Der er nogle hovedregler som gælder, men husk også at tage højde for, om dit barn har meget lange ben. Tryghed og modenhed spiller også en stor rolle.

Der vil komme modeller fra Conway, Haibike, Prince med flere. Der vil være både mtb, pige og drenge city.