Hjem / Produkter / Cykler- Udstyr / Damecykler

Damecykler

Her finder du alle former for damecykler.

Der er den gammel dags bedste mor cykel, der er den smarte trekking cykel, til dig der cykler langt. Der er damecyklen som er praktisk med lukket kædeskærm og rullebremse. Der er flere muligheder med hensyn til valget af gear. Der er med 3, 7  eller flere gear.

Vi har valgt at fokusere på tysk og hollandsk kvalitet, der er fokus på det hele, rustfri materiale på det meste, praktisk og vedligeholdelses frie komponenter, som er praktisk for dig der cykler om vinteren også.

Der er cykler med affjedring i forgaflen og sadelpind til den der har behov for komfort. Der er city cykler uden tilbehør til den der skal hurtig frem og tilbage, eller til motions brug.

Med hensyn til stel str. så er det vigtigtat du får den rigtige, da der er forskel på om det er en city cykel eller en mtb. Alt dette kan gøre det  vanskeligt at afgøre hvilken størrelse der er den rigtige. Tøv ikke med at spørge om råd.

På grund af corona har vi valgt ikke at opdatere siden med de cykler vi har på lager i butikken. Da vi langt fra har fået de cykler som vi har bestilt og som vi kan sælge i butikken. Så ønsker du at vide præcis hvad vi har stående så tøv ikke med at sende os en mail eller kig ind i butikken for nærmere info.