Vi har igennem sommeren 2017/18 kørt en del  single track spor på forskellige e-mtb  og har derved fået et godt kendskab til hvad det går ud på, både hvordan de forskellige spor er at kører på, og hvilket udstyr der egner sig. Vi har testet flere typer cykler med el, både Fullsuspension 27,5 og Hardtail 27,5+, fra flere fabrikanter. Vi kan kun sige at vi er blevet vildt begejstret for den ekstra fart en eMtb giver.

Vi har selv prøvet Jyderup ved Vig som ikke er omtalt i guiden, og Kårup Sporet over 100 gange efterhånden. Boserup Sporet, Det Hvid Spor i Bidstrup, Djævlesporet i Slangerup, Tisvilde Hegn, Rude og Geels sporet ved Hørsholm, Store Dyrehave i Hillerød og Hareskoven, Nordskoven i Silkeborg, Haunstrup Brunkulslejr ( DM for Emtb), Hedeland,  Slagelse, Møns Klint, Gulddyssen. Flere vil blive testet igennem efterhånden som muligheden byder sig.

Man kan læse mere om de forskellige spor her Rideon

På vores ture har vi bla. brugt appen fra Singletracker og Strava som indeholder info fra de fleste spor. Via dem kan man kører de forskellige spor på tid, og se hvor man ligger i forhold til andre MTB kørere.

Vi har aftalt med leverandører og kollegaer i branchen, at vi vil finde mulighed for at lave en demo dag i en af skovene snarest. Vi vil offentliggøre mere om det på vores FB side 2 Hjuls Centeret ApS. Man er mere end velkommen til at kontakte os, hvis man er interesseret i at prøve en el-Mtb

Vi sælger e-MTB fra de førende producenter i EU, hvor vi er sikker på en seriøs dialog med producenten i tilfælde at reklamationer, og i forbindelse med servicearbejde og software opdateringer. Vi har derfor ikke “billige” el-mountainbikes i sortimentet. Alle de cykler vi sælger kommer med motorer fra enten Bosch, Yamaha, Shimano eller Brose. Alt andet, er helt enkelt ikke godt nok til vores krav.