Vi har side sommeren 2017 kørt en masse single track spor på forskellige eMtb og har derved fået et solidt kendskab til hvad det går ud på, både hvordan de forskellige spor er at kører på, og hvilket udstyr der egner sig. Vi har testet flere typer cykler med el, både Fullsuspension 27,5+/29″ og Hardtail, fra flere fabrikanter. Vi kan kun sige at vi er blevet vildt begejstret for den ekstra fart en eMtb giver. For mange er en eMtb muligheden for at få den fart hjernen gerne vil have, men kroppen ikke kan gi. Den ekstra hjælp giver overskud til at kører mere sikkert, og masser af test viser at puls bliver lige så høj, som på alm mtb. Det skyldes for det meste intensiteten.

På vores ture har vi bla. brugt appen fra Singletracker og Strava som indeholder info fra de fleste spor. Via dem kan man kører de forskellige spor på tid, og se hvor man ligger i forhold til andre MTB kørere.

Vi har aftalt med leverandører og kollegaer i branchen, at vi vil finde mulighed for at lave en demo dage i en af skovene. Vi vil offentliggøre mere om det på vores FB side 2 Hjuls Centeret ApS. og på FB siden E-mtb Demo Cykler, hvor der også ligger test af cyklerne. Man er mere end velkommen til at kontakte os, hvis man er interesseret i at prøve en eMtb

Vi sælger eMtb fra de førende producenter i EU, hvor vi er sikker på en seriøs dialog med producenten i tilfælde at reklamationer, og i forbindelse med servicearbejde og software opdateringer. Vi har derfor ikke “billige” el-mountainbikes i sortimentet. Alle de cykler vi sælger kommer med motorer fra enten Bosch, Yamaha, Shimano eller Brose. Alt andet, er helt enkelt ikke godt nok til vores krav.