Har du prøvet en MTB med el ? Hvis ikke så prøv at tjek denne video ud. Det er en oplevelse af de sjove. El hjælpen gør at du kan fokusere lidt mere på de teknisk krævede ting i skoven. På alle steder hvor det kræver lidt ekstra, hjælper Bosch eller Yamaha motoren dig til at kunne gennemføre ture du måske ikke vil kunne gennemføre på en almindelig mtb. Mange rynker på næsen, når de ser en El-Mountainbikes, men det er bare indtil de selv har prøvet.

Vi bliver tit mødt af de sædvanlige udsagn “jeg kører for at få motion” og at det er “snyd”. Men hvis man kigger internettet igennem findes der talrige videoer og teste der beviser det modsatte. Man FÅR motion på en E-Mtb, faktisk viser flere test nemlig at der ikke er noget forskel, det er farten der er forskellen. En af de ting der fascinere ved at kører mtb med el, er nemlig farten og dens mulighed til at assistere på stejle opkørsler. Nettop den gør kørsel endnu mere intens, og den giver den mindre øvede og personer i dårlig form, mulighed for at kunne kører med, sammen med mere øvede og folk i bedre form.

Kom ind i butikken og se modellerne. Alle cykler kan prøves. Vi har selv været ude og køre forskellige spor på demo cyklerne, og har igennem sommeren fået prøvet lokale spor og spor lidt længere væk, her på Sjælland.