El mountainbike

El mountainbike har vi siden 2017 fået et solidt kendskab til, da vi har testet en masse single track spor. Det har gjort at vi ved hvad det går ud på. Vi ved hvordan de forskellige spor er at kører på, og hvilket udstyr der egner sig.

Vi har testet flere typer El mountainbike, både Fullsuspension 27,5+/29″ og Hardtail, fra flere fabrikanter. Vi kan kun sige at vi er blevet vildt begejstret for den ekstra fart en El mountainbike giver.

For mange er en mountainbike med el, muligheden for at få den fart hjernen gerne vil have, men kroppen ikke kan give. Den ekstra hjælp giver overskud til at kører mere sikkert, og masser af test viser at puls bliver lige så høj, som på alm mountainbike. Det skyldes for det meste intensiteten.

På vores ture har vi bla. brugt appen fra Singletracker og Strava som indeholder info fra de fleste spor. Via dem kan man kører de forskellige spor på tid, og se hvor man ligger i forhold til andre MTB kørere.

Vi sælger eMtb fra de førende producenter i EU, hvor vi er sikker på en seriøs dialog med producenten. Det er vigtigt i tilfælde at reklamationer og servicearbejde/software opdateringer.

Vi har derfor ikke “billige” modeller i vores sortimentet. Alle de cykler vi sælger kommer med motorer fra enten Bosch, Yamaha, Shimano eller Brose.