Chat with us, powered by LiveChat
Hjem / Produkter / Motorcykel reservedele/udstyr

Motorcykel reservedele/udstyr.

Leveringstid på ordre afgivet i webshoppen er inden for 2-5 hverdage. – Hvis ikke andet er skrevet under varen.

Vi kan levere næsten alt i sliddele til EU priser og vi skaffer gerne originale dele hjem til de fleste modeller. Vi har gode kontakter rundt omkring i Europa og kan derved konkurrere med de vejledende priser i EU. Vi har egen import af Mc liften Easy-Rizer og Bikegrabber som vi har solgt siden 2003. Vi er Skandinavisk repræsentant for Durafix, og har egen produktion af Easy-Changer – Det manuelle dækapparat.

Send en forespørgsel til sayjes@sayjes.dk, hos os går du ikke forgæves. Der kan være varer der ikke er oprettet under vores Motorcykel reservedele/udstyr sortiment endnu, det betyder ikke at varen ikke kan fås.

Udover almindelige sliddele, gør vi også meget i racer dele.

Det er et af de områder vi brænder rigtig meget for. Vi har eget racer team og vi lejer også baneracer ud til trackdays. Inden for racer området, sælger vi Capit produkter, letvægts batterier fra Skyrich, kåbeskruer med mere.

Sidst men ikke mindst så giver den velkendte “mc nøglen” dig en ny mulighed for at købe reservedele og få sendt direkte hjem. Tryk på linket og brug søge maskinen på lige netop din mc, så får du hurtigt et overblik.

Er du til motorcykel ferie på din egen motorcykel, så giver Corsica-Tours dig en hel speciel mulighed med masser af oplevelser i det skønne Corsica.