Chat with us, powered by LiveChat
Hjem / Produkter / Roadracing / Capit Dækvarmere og andre Capit produkter

Capit Dækvarmere og andre Capit produkter

Lad dig ikke friste af de alt for mange billige mærker der findes.

Tænk over hvor mange penge du kan ødelægge for, hvis du styrter på grund af et sæt dårlige dækvarmere. Dertil risikoen for personlig skade. Bare for at spare nogle få kroner.

Vi går nogle gange rundt i pitten og måler med laser temperatur måleren. Hver gang finder jeg nogen, hvor især temperaturen i siderne er for alt alt for lav. Det er jo der man gerne vil være sikker på godt greb.

I koldt vejr er det en god ide at pakke hele fælgen ind i nogle tæpper eller lignende. Det gælder om at få mest muligt varme akkumuleret.

Man bruger ikke dækvarmere på regnvejrsdæk.

Capit dækvarmere er italiensk og det mest solgte i verden, produceret i Milano. Bruges i World Super Bike og Moto GP af de fleste top teams.

Alle Capit dækvarmere bruger TNT teknologien (derfor uden termostat) der er nogle forskelle: – MAXIMA Spina har en farvet kant, der også opvarmer hjulets kant (den er produceret i 7 forskellige farver. SPORT kan bestilles i 8 forskellige farver efter eget valg). – SPORT har kun stik forbindelse. MAXIMA kan bestilles med enten stik forbindelsen eller forbindelsen til display termregulatorerne (det samme bruges på LEO thermo-kontrollere og på dækholderne) – Med sin sfæriske form er MAXIMA meget tæt på hinanden (ingen hak med fælgene); Desuden er det dobbelt isoleret (mindre eksternt varmetab i forhold til SPORT-versionen)

Capit Dækvarmere og andre Capit produkter

Fra vores mange år i racer miljøet er vi utrolig glade for vores Capit produkter, det indfrir vores forventninger til hvad Italienerne typisk står for.