Hjem / Produkter / Scooter - Invalidekøretøjer

Scooter/Invalidekøretøjer.

El scootere og tilbehør

Vi sælger Kymco´s el-scootere med både 3 og 4 hjul samt en lang række øvrige hjælpemidler af høj kvalitet. Alt sammen ting som gør hverdagen lettere for folk med funktions nedsættelse.

Vi har udstyr til elscooterne til konkurrence dygtige priser: så som spejle, køretæpper, rolator og stokkeholdere. Bagagebokse med lås eller kurve, som kan efter monteres.

Vi har altid en el scooter stående, så man kan komme ud og prøve en tur. Det er den eneste måde man kan finde ud af hvilken behov man skal prioritere højest. Og det er alt sammen med til at træffe de helt rigtige valg. Skal der ændres på nogle af de funktionelle ting, har vi et dygtigt og erfaren team på værkstedet.

Scootere

Scooter er fra mærkerne Aprilia, Derbi, Vespa, Piaggio, Kymco, og Gilera, er kvalitets scootere som vi kan stå inde for. Efter mange år i branchen har vi erfaring med alle de forskellige mærker og kvaliteter.

Vi kan altid finde en scooter til enhver smag og behov, uanset om du er til en smart gear knallert fra Derbi eller en retro model fra Kymco.