Chat with us, powered by LiveChat Låsetråd Progressiv Suspension “SW-361” tråd til sikkerhed, låsetråd
Sikringstråd Progressiv Suspension “SW-361”
search
  • Sikringstråd Progressiv Suspension “SW-361”

Sikringstråd Progressiv Suspension “SW-361”

På lager
Levering indenfor 1-2 dage
- Levering - læs mere
229,00 DKK
Inkl. moms Eksklusiv levering
229
Antal

Sikringstråd Progressiv Suspension “SW-361”

Progressiv Suspension sikringstråd "SW-361" bruges til at, forhindre elementer i at løsne sig eller falde ud på grund af vibrationer og andre kræfter.

Dette er et krav til motorcykler der kører på bane. Sikringstråd 30 meter bruges sammen med sikringstangen til at sikre bolte på en professionel måde. Olieprop. bundprop, Bremsekaliberbolte, kaliber tværbolte, oliefilter, Forgaffel bolte, er noget af det der ofte skal sikres med sikringstråd.
  • 30 meter
  • 0,8mm tykkelse

Sikringtangens brug:

Du tager et stykke sikringstråd og kommer igennem hullet på bolten og sætter din sikringsstang på. Tråd længde er til den anden bolt, kan evt. være i forbindelse med en bremsekaliber hvor du skal sikre at klodserne ikke ryger ud. Så låser du sikringstangen og så kan man hive i håndtaget.

Slipper den og så ryger håndtaget retur og så er snoren snorret. Når den er snoet så trækker man tråden igennem den 2. bolt på kaliberen. Så gør man det samme engang mere og klipper tråden af tilsidst. Der med har du trådsikret din kaliber. Alle de bolte der skal sikres skal der bores et 2mm hul i, hvilket klares bedst i en søjleboremaskine.

Sikringstråd anvendes på samme måde som man bruger låseblik. Hvis der er mulighed for at montere sirkingstråden, så den trækker bolten i retningen som tilspændingen, så er det klart at foretrække

Har du ikke sikringstang så kan du finde den i vores sortiment under vørktøj.
sw-361

2 Varer